ESL One Køln 2020

Tag med til et af de meste legendariske CS:GO events!

Om rejsen

Fra 2.995 kr. for bus, 2 x overnatning og 3-dages billet (Weekend regular). Weekend Plus og Weekend Premium kan tilkøbes.

Ankomst fredag d. 10.07.2020 med overnatning til søndag den 12.07.2020

Bemærk at man skal være 16+ for at få adgang til arenaen

Bo centralt tæt på Arenaen

Der vil være opsamling rundt i DK efter behov.

Rejsen gennemføres ved minimum 30 personer.

Lanxess Arena

Lanxess Arena (oprindeligt Kölnarena, tysk for Cologne Arena) er en indendørs arena beliggende i Köln, Nordrhein-Westfalen, Tyskland. Det er kendt som ichockeyholdet Kölner Haies hjemmebane.
Arenaen åbnede i 1998 og kan rumme 20.000 mennesker til koncerter. Med sin kapacitet på 18.500 er det den største ishockeyarena uden for Nordamerika. Det bruges hovedsageligt af Kölner Haie (ishockey), VfL Gummersbach (holdhåndbold), Köln RheinStars (basketball) og som et koncertsted.

LANXESS arena er Tysklands største eventhal med 18.000 pladser til ESL One,  83.700 kvadratmeter gulvplads, store skærme til direkte videooverførsler, restaurant, bistro, barer, butikker og selvfølgelig avanceret scene, lyd og belysningsteknologi.

I den rummelige, glasbygning, der domineres af en 76 meter høj stålbue, er der plads til mange forskellige typer begivenhede: sport, koncerter, shows, begivenheder og underholdning. Op til 1.000 ansatte sikrer gæsterne trivsel inden for sikkerhed, service og gastronomi.

Indkvartering

A&O Hotel Köln Neumarkt ligger i den mest originale del af Köln. Südstadt tiltrækker besøgende med trendy pubber, restauranter, håndværk og multikulturel stil.

173 enkelt-, dobbelt-, familie- og delte værelser er moderne og komfortabelt indrettet til dig. Der er også en designlobby med en velassorteret snackbar og velsmagende drinks. Der er venlig personale og gratis trådløs internetadgang tilgængelig 24/7.

A&O Hostel Köln Neumarkt er roligt og alligevel centralt beliggende i den smukke og trendy gamle bydel syd. Det er kun 2 km til Köln hovedbanegård. Takket være sin centrale beliggenhed er A&O Hostel let tilgængelig med bil eller offentlig transport og er en fremragende base for at udforske byen. 

Køln

Køln er Tysklands fjerde største by efter Berlin, Hamborg og München og har et indbyggertal på over 1.000.000. Byen ligger på begge sider af  Rhinen i delstaten Nordrhein-Westfalen.

Byen var i middelalderen en af Europas største og vigtigste byer. Da Köln ved Wienerkongressen i 1814-15 kom under Preussen, begyndte en stærk vækst i handel, finansvæsen og industri. Under nazismen blev byens 15.000 jøder drevet i eksil eller udryddet, og under 2. verdenskrig ødelagde 162 allierede luftangreb  3/4 dele af Kölns indre by.

Köln har gennem de seneste år gennemgået et skifte fra industri- til mediemetropol. Byen er i dag en vigtig handels- og universitetsby med en dominerende rolle indenfor den tyske medieindustri. Siden 1960’erne har byen gjort sig internationalt kendt som en betydningsfuld kulturby med en særdeles aktiv kunst- og galleriscene. I byen findes over 30 museer samt over 100 kunstgallerier.

Book jeres esportsrejse i dag!

Har I spørgsmål, så kontakt os gerne!

+ (45) 536 00 535

info@esportoplevelser.dk