BLAST PRO SERIES København 2019

Den 2. november 2019 vender BLAST Pro Series tilbage til Royal Arena i København

Om rejsen

1.050 kr. for bus, overnatning og billet (b-kategori)

Ankomst fredag d. 01.11 med overnatning til lørdag den 02.11

Ingen aldersgrænse, dog skal der være en voksen (over 18 år) med.

De første 30 tilmeldte får rundvisning i arena fredag aften.

Der køres fra Aalborg og ned langs E45, hen over Fyn og Sjælland med opsamling tæt på mortorvejen.

Overnatning på vandrehjem (eller lignende) med morgenmad

B-billetter til Royal Arena

Royal Arena

Royal Arena er Københavns multifunktionelle arena, der med sine fleksible rammer huser events inden for både sport, kultur og underholdning. Arenaen kan rumme op til 16.000 gæster, og du vil her kunne opleve nogle af Danmarks største begivenheder lige fra hæsblæsende Metallica-koncert til esport i verdensklasse,

Royal Arena er placeret i Københavns nye bydel Ørestad, der strækker sig over fem kilometer mellem centrum og lufthavnen. Ørestad er en oplevelse i sig selv og står med sin moderne arkitektur i stor kontrast til de gamle, brostensbelagte gader i indre by. Ørestad er delt op i fire kvarterer, og Royal Arena ligger i Ørestad South.

Det er arkitektfirmaet 3XN, der står bag designet af Royal Arena, hvis udtryk følger den stærke skandinaviske designtradition, der lægger stor vægt på kvalitet og funktionalitet. Bygningen er ikke bare en ny scene, men indgår i urbaniseringen af Ørestad ved at inkorporere det lokale miljø. Arenaen er bygget på et særligt podium med små offentlige pladser og samlingssteder, der inviterer til brug af både gæster og lokale, også når arenaen ikke er i brug.

Indkvartering

Nulla amet from lorem ipsum – dolor amet glavrida nulla

Vi kan arrangere overnatning i København, og der er både mulighed for hotel/vandrehjem eller hos en ungdomsklub/skole som vil åbne dørene op, lige efter jeres eget ønske.

København

København er med sine over 1.00.000 indbyggere den største by i Danmark, men også i Skandinavien. Derfor er der selvfølgelig også en masse spændende ting at opleve, og en masse historie bag København som by. I nyere tid har byen været igennem nogle store infrastrukturelle ændringer, med bro forbindelser til Sverige, Metro byggeri, havnerenovering og meget mere.

Mange af Københavns kendte bygninger så som Rundetårn, Børsen, Holmens Kirke, mfl. er opført af en af de mest populære danske konger igennem tiden, nemlig Christian IV. Alle sammen et besøg værd, hvis man gerne vil opleve noget kulturelt og spændende historie.

Hvis man gerne vil opleve en masse kulturelle ting, og samtidigt med gerne vil shoppe og have det sjovt – så kan København tilbyde det hele. Du kan fx tag på kanalrundfart, eller opleve nogle af de kendte bygninger som nævnt ovenover – og kombinere det med shopping på strøget.

Book jeres esportsrejse i dag!

Lorem ipsum dolor sit amet, pulvinar dapibus leo. Viverra mattis nisl nec lobortis. Quisque cursus ante mollis eros mattis, ac rutrum augue lacinia! Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Viverra mattis nisl nec lobortis. Quisque cursus ante mollis eros mattis, ac rutrum augue lacinia!

Har I spørgsmål, så kontakt os gerne!

+ (45) 536 00 535

info@esportoplevelser.dk