Katowice 2020

Skal I med på den fedeste tur til Katowice i Polen?
CS:GO på højeste niveau, og muligheden for at opleve smukke Krakow og se tilbage på historien ved at besøge Auschwitz?

OM REJSEN

Med bus fra 2.695 kr.

Feb. 2020

Gode indkvarteringsmuligheder tæt på arena

Indgang: +16 år - Under 16 år kræver underskrift fra forældre/værge og indgang med en myndig voksen.

En perfekt mulighed for efterskoler/skoler/klubber/foreninger mm til at komme på en fællestur til et af de helt store events i Europa.

Teknisk arrangør: Holstebro RejseCenter K/S Rejsegarantifonden medlemsnummer 1525

Spodek Arena i Katowice

Spillere og hold fra hele verden konkurrerer i en række spil på den prestigefyldte Spodek Arena i Katowice i Polen for en samlet præmiepulje på 2,5 millioner dollars.

Over 174.000 fans kom i 2019 forbi for at opleve CS: GO, Dota 2, StarCraft 2, Fortnite og andre spil, samt verdens største esports-tema messe, IEM Expo.

Indkvartering i Katowice

Vi har super gode indkvarteringsmuligheder i og omkring Katowice. Bo f.eks på Senator Hotel http://senator.katowice.pl/eng/ , på Ibis Budget Katowice http://www.accorhotels.com/gb/hotel-6601-ibis-budget-katowice-centrum/index.shtml eller Ibis Zabrze Katowice https://www.accorhotels.com/gb/hotel-3373-ibis-katowice-zabrze/index.shtml

Alle hoteller er med morgenmad hvis ikke andet er anført.

Krakow

En af de smukkeste og mest spændende byer i Polen –  samt landets tredje største by med sine 760.000 indbyggere og som tidligere var Polens hovedstad. I Krakow finder man ikke kun utrolige historiske bygning, men også en bred vifte af kulturelle seværdigheder, shoppingmuligheder mm, som bestemt er et besøg værd.

Auschwitz

Tag på et historisk besøg i Auschwitz, som var en koncentrationslejr, og senere også udryddelseslejr, under 2. verdenskrig.
I dag står den som et af de tydeligste symboler på de nazistiske jødeudryddelser og forbrydelser mod menneskeheden. Lejren ligger ca. 60 km vest for Krakow og rummer i dag også et stort museum.

Book jeres esportsrejse i dag!

Har I spørgsmål så kontakt os gerne.

+ (45) 536 00 535

info@esportoplevelser.dk